Παγκόσμιο Best Seller αναγνωρισμένο για την εξαιρετική του ποιότητα

CERAGEM Master M3500

Το CERAGEM Master M3500 είναι ένα παγκόσμιο best seller που αποτελεί το πρότυπο
των βιομηχανιών των θερμικών μασάζ, το οποίο αγαπήθηκε από πολλούς πελάτες
και είναι συνήγορος της υγείας σε όλο τον κόσμο λόγω της ασφάλειας και της αντοχής του

ceragem master m3500


ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΡΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Ένα εργονομικό σχεδιασμό που λαμβάνει υπ’όψιν την φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη αίσθηση καθόλη την διάρκεια του μασάζ. Μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του μασάζ, της δακτυλικής πίεσης και της μόξας με την βέλτιστη προσαρμογή του στην γραμμή της σπονδυλικής στήλης.

εργονομικό κυρτό σχεδιασμό

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο σύγχρονος εργονομικός σχεδιασμός έφερε την νέα επανάσταση στην προηγούμενη αντίληψη του δύσκαμπτου σχεδιασμού των ιατρικών προϊόντων. Το Ceragem Master M3500 προσφέρει μια υψηλότερη ποιότητα με εξαιρετική άνεση, έτοιμο να συμπληρώσει το εσωτερικό χώρο οποιουδήποτε σπιτιού.

άνετη βάση τηλεχειριστηρίου
Άνετη Βάση Τηλεχειριστηρίου

Αυτό το προϊόν έρχεται μαζί με ένα τηλεχειριστήριο πολυλειτουργίας και με μια άνετη βάση τηλεχειριστηρίου. Η βάση του τηλεχειριστηρίου μπορεί να στραφεί κατά 360ο και επιτρέπει τον χρήστη να ελέγχει το προϊόν με μέγιστη ευκολία.

 
τηλεχειριστήριο πολυλειτουργίας
Τηλεχειριστήριο Πολυλειτουργίας

Το καινούριο τηλεχειριστήριο τώρα έχει την ικανότητα να ελέγχει τον εξωτερικό μηχανισμό, έτσι ώστε όλοι οι εξωτερικοί μηχανισμοί να λειτουργούν με ένα τηλεχειριστήριο.


ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το Ceragem Master M3500 αναβάθμισε το επίπεδο του θερμικού μασάζ με το βελτιστοποιημένο του σχέδιο για μια άνετη χρήση και με μια εξωτερική εμφάνιση υψηλής ποιότητας. Έχει εφαρμοστεί ένα απλό και απαλά κυρτό πλαίσιο που ταιριάζει με το βελτιστοποιημένο σχέδιο του κυρίου στρώματος. Το Ceragem Master M3500 θα ταιριάξει όμορφα με οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

ανθεκτική και πολυτελής φόδρα
Ανθεκτική και Πολυτελής Φόδρα

Η Φόδρα του προϊόντος έχει χρησιμοποιηθεί τα ίδια ειδικά υλικά που χρησιμοποιούνται στα καθίσματα των πολυτελών αυτοκινήτων. Τα υλικά είναι φτιαγμένα με την μέθοδο διόγκωσης σπόγγου και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά με την πάροδο του χρόνου.

 
πλάκα εποξικού άνθρακα
Πλάκα Εποξικού Άνθρακα

Επιπλέον από τις υπέρυθρες ακίνες που παράγονται από τους κυλιόμενους λίθους, η Εταιρεία έχει αναπτύξει το Πλάκα Εποξικού Άνθρακα που είναι τοποθετημένο στο κυρίως και στο συμπληρωματικό στρώμα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των υπέρυθρων ακτινών στη γραμμή της πλάτης και στο κάτω μέρος του σώματος.

 
πρόγραμμα πρόληψης εγκαύματος
Πρόγραμμα Πρόληψης Εγκαύματος

Η λειτουργία ασφάλειας περιέχει το Πρόγραμμα Πρόληψης Εγκαύματος που θεωρείται η αιχμή της τεχνολογίας. Με τόσες πολλές πρωτοποριακές λειτουργίες, το Θερμικό Μασάζ της CERAGEM θέτει νέα δεδομένα στο αυτόματο θερμικό μασάζ και στην βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master m3500
τεχνικά χαρακτηριστικά ceragem master m3500