Ανίχνευση Ιών & Καθαρισμός

Παρατηρείτε ότι ο υπολογιστής ή κινητό σας δεν ανταποκρίνεται τόσο σε ταχύτητα όσο και σε λειτουργικότητα όπως πριν; Εμφανίζονται συνέχεια νέα παράθυρα απο τον φυλλομετρητή σας με περίεργο περιεχόμενο; Σας έχει κλειδώσει όλος ο σκληρός δίσκος και δεν μπορείτε να ανοίξετε κανένα πρόγραμμα; Αυτά μπορεί να συμβαίνουν για πολλούς λόγους όπως για παράδειγμα να έχετε κολλήσει κάποιον ιό ( Encrypted, Ransomware, Hijacking, Trojan ) και να έχει μολυνθεί το σύστημα σας. Σε αυτή την περίπτωση μην πανικοβάλλεστε και μην αγχώνεστε. Η SafeService είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα, εύκολα - οικονομικά - επαγγελματικά ! 

Πότε καταλαβαίνετε ότι έχει μολυνθεί το σύστημα σας ;

 

Εμφάνιση αναδυόμενων διαφημιστικών παραθύρων ( pop-ups )
Καθυστερεί υπερβολικά κατά την πλοήγηση ο υπολογιστής σας
Διαγραφή αρχείων από το σκληρό δίσκο σε τυχαίες χρονικές στιγμές
Εμφάνιση μπλε οθόνης κατά την λειτουργία του υπολογιστή
Κλείδωμα και άρνηση εκτέλεσης αρχείων & εφαρμογών
Επανεκκίνηση συσκευής από μόνη της σε τυχαίες χρονικές στιγμές
Διαγραφή σελιδοδεικτών και αγαπημένων από τους φυλλομετρητές

 

Εγκατάσταση δωρεάν ή επί πληρωμή πακέτου Anti-Virus ;

Αρχικά υπάρχει λόγος να πληρώνουμε για Antivirus; Η απάντηση είναι...και Ναι και Όχι!

 

Δωρεάν

Το βασικότερο πλεονέκτημα των δωρεάν AV είναι φυσικά το μηδενικό κόστος του και το ότι αν δεν μας αρέσει μετά από δοκιμή...τι είχαμε τι χάσαμε! Έπειτα καταναλώνουν λίγους πόρους αφού οι δυνατότητές τους είναι λίγες. Τα πλεονεκτήματα τους όμως τελειώνουν εκεί, χωρίς να μπορούν να συναγωνιστούν τις εκδόσεις επί πληρωμή σε θέμα ασφάλειας.

 

Επί Πληρωμή

Τα AntiVirus επί πληρωμή διατίθενται και σε μορφή "σουϊτας" όπως Internet Security, δηλαδή με εξτρά λειτουργίες όπως Firewall, Ransomware Protection, Προστασία ηλεκτρονικών πληρωμών, AntiSpam κτλ. Θα έλεγε κανείς πως το σημαντικότερο είναι το Ransomware protection το οποίο προστατεύει από ϊούς που θέλουν να κρυπτογραφήσουν, δηλαδή να κλειδώσουν τα αρχεία σας ζητώντας "λύτρα".

 

Άλλες Υπηρεσίες

ανίχνευση ιών και καθαρισμός


ανίχνευση ιών και καθαρισμός