Αλλαγή Οθόνης & Inverter

Η χρησιμότητα της οθόνης του laptop είναι αυτονόητη, δε χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους. Την καθιστά όμως, αρκετά ευαίσθητη στο να σταματήσει να λειτουργεί ή να λειτουργεί εν μέρει. Η αλλαγή οθόνης laptop δεν είναι μια απλή διαδικασία διότι στο πίσω μέρος της υπάρχει μια καλωδιοταινία όπου θα πρέπει να αποσυνδεθεί με προσοχή, διότι εάν δεν γίνει σωστά υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημία και σε αυτήν.

Πως καταλαβαίνετε ότι η οθόνη του λάπτοπ θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν η οθόνη του λάπτοπ σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Υπερβολικά χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη του λάπτοπ
Υπερβολικά αλλοιωμένα χρώματα στην οθόνη του λάπτοπ
Κάθετες ή οριζόντιες γραμμές στην οθόνη του λάπτοπ
Τρεμοπαίζει και σβήνει χωρίς λόγο η οθόνη του λάπτοπ
Τελείως μαύρη οθόνη ενώ το λάπτοπ είναι σε λειτουργία

 

Ποιοι είναι οι λόγοι για να προβείτε στην αλλαγή οθόνης;

Οι αλλαγές στη τάση του ρεύματος μπορεί να κάψουν το inverter της οθόνης, γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην απενεργοποιείτε απότομα το λάπτοπ σας αλλά να ακολουθείτε τη φυσική διαδικασία απενεργοποίησης των Windows. Επίσης ένας ακόμα συχνός λόγος που μας έρχονται πολλοί πελάτες για αλλαγή οθόνης είναι, διότι προκλήθηκε κάποιο χτύπημα της οθόνης από κάποια πτώση ή απλά από κάποια άτσαλη κίνηση που άσκησε μεγάλη πίεση στην οθόνη, ώστε να την σπάσει.

Πόσο κοστίζει η διαδικασία αλλαγής οθόνης του λάπτοπ;

Σχετικά με το κοστολόγιο αλλαγής οθόνης, αυτό ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και την μάρκα του λάπτοπ σας, αλλά βεβαίως και την έκταση της βλάβης και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στόχος μας είναι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του προβλήματος της οθόνης και έπειτα θα σας ενημερώσουμε για τη βλάβη και το  κοστολόγιο για την επισκευή ή αλλαγή οθόνης. Σε κάθε περίπτωση όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οθόνη σας, είμαστε κοντά σας για να προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας σε προσιτή τιμή, ώστε να απολαύσετε καινούργια γνήσια οθόνη στο λάπτοπ σας ή αν μας το επιτρέπει η βλάβη της οθόνης να προβούμε στην επισκευή της.

Επισκευές Laptop - Macbook


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.