Αλλαγή Μονάδας Δίσκου

Όταν δε λειτουργεί η μονάδα δίσκου CD/DVD-RW, υπάρχουν διάφορες αιτίες. Κάποιες λύνονται ενώ σε άλλες περιπτώσεις η επίλυση του προβλήματος μπορεί να είναι δυσκολότερη. Εάν κάποιος δίσκος δεν λειτουργεί στην μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας τότε βεβαιωθείτε πως το συγκεκριμένο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ύστερα απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας, ώστε να γίνει η απαραίτητη επισκευή της μονάδας δίσκου. Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή DVD με ένα νέο τεχνολογίας Blu-Ray ή HD DVD player.

Πως καταλαβαίνετε ότι η μονάδα δίσκου CD/DVD θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν η μονάδα δίσκου CD/DVD σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Ακούγεται θόρυβος όταν γίνεται ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων
Αδυναμία εγγραφής αρχείων ακόμα και στις πιο χαμηλές ταχύτητες
Τοποθέτηση δίσκου στην μονάδα αλλά αδυναμία ανάγνωσης του
Αδυναμία εκκίνησης της μονάδας δίσκου CD/DVD-RW Player
Ξαφνικές προειδοποιητικές ενδείξεις κατά την εκκίνηση του υπολογιστή

 

Πότε να προβούμε στην επισκευή ή αναβάθμιση του CD/DVD Player;

Συνήθως η πιο συχνή αιτία για να επισκευαστεί η μονάδα δίσκου CD/DVD-RW Player, είναι εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω. Καθώς και ο συχνός λόγος αναβάθμισης της μονάδας δίσκου του σταθερού σας υπολογιστή είναι, εάν δεν σας καλύπτει πλέον τις ανάγκες που θέλετε και αναζητάτε καλύτερη ποιότητα εικόνας & ήχου. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι μία φυσιολογικής φθοράς μονάδα δίσκου CD/DVD-RW Player από την σκόνη, την υγρασία και την πολύωρη χρήση του υπολογιστή, έχει μέσο όρο ζωής γύρω στα 6 χρόνια.

Επισκευές Laptop - Macbook


Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero κτλ. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.