Αλλαγή Οθόνης & Backlights

Εδώ στην SafeService αναλαμβάνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση οθόνης τηλεόρασης και monitor (CRT-PLASMA-LCD-LED-OLED) αλλά και των οπίσθιων φωτισμών τους, διαθέτοντας έμπειρο τεχνικό προσωπικό και γνήσια πάντα ανταλλακτικά.

Πως καταλαβαίνετε ότι η οθόνη θέλει αλλαγή;

Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που μπορείτε να διακρίνετε αν η οθόνη της τηλεόρασης ή του monitor αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μερικές από τις κύριες ενδείξεις είναι οι εξής :

 

Δεν έχει εικόνα ενώ έχει ήχο
Περίεργα χρώματα στην οθόνη σας
Οριζόντιες ή κατακόρυφες γραμμές
Παράξενη θολούρα και παράσιτα
Ράγισε ή έσπασε η οθόνη σας

 

Ποιοι είναι οι λόγοι για να προβείτε στην αλλαγή οθόνης;

Οι αλλαγές στη τάση του ρεύματος μπορούν να επηρεάζουν την λειτουργία της οθόνης, γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα πολύπριζα που αγοράζετε και πόσες συσκευές συνδέετε πάνω σε αυτό. Επίσης ένας ακόμα συχνός λόγος που μας έρχονται πολλοί πελάτες για αλλαγή οθόνης είναι, διότι προκλήθηκε κάποιο χτύπημα της οθόνης από κάποια πτώση ή απλά από κάποια άτσαλη κίνηση που ασκήθηκε επάνω στην οθόνη, ώστε να καταφέρει να την σπάσει.

Πόσο κοστίζει η διαδικασία αλλαγής οθόνης TV-Monitor;

Σχετικά με το κοστολόγιο αλλαγής οθόνης, αυτό ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και την μάρκα της τηλεόρασης ή του monitor σας, αλλά βεβαίως και την έκταση της βλάβης και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στόχος μας είναι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του προβλήματος της οθόνης και έπειτα θα σας ενημερώσουμε για τη βλάβη και το κοστολόγιο για την επισκευή ή αντικατάσταση οθόνης. Σε κάθε περίπτωση όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οθόνη σας, είμαστε κοντά σας για να προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας σε προσιτή τιμή, ώστε να απολαύσετε καινούργια γνήσια οθόνη στην τηλεόραση και στο monitor σας.

Επισκευές ΤV - Monitor

αλλαγή οθόνης τηλεόρασης


αλλαγή οθόνης τηλεόρασης